11:53 f m
20 februari 2017

Tydliga tecken som visar om ditt barn är antisemit.

Tydliga tecken som visar om ditt barn är antisemit.

Konto hos Fiverr

I ett tidigt skede så kan du märka på hens kontoutdrag att pengar försvinner mystiskt till en hemsida som heter Fiverr.
Om du går in på hemsidan så kanske det ser oskyldigt ut men allt är bara en fasad för antisemetism. Även vår goda herre Jesus Kristus som är känd från bland annat bibeln som nu mera arbetar på Fiverr med att göra antisemitiska videoklipp.

Kritiskt tänkande


Ditt barn har utvecklat något som kallas ett kritiskt tänkande mot mainstream nyheter.
Detta resulterar att hen hämtar nyheter från oseriösa källor (Aftonbladet, SVD, DN, osv) för att skaffa sig en bättre bild av vad som är den riktiga “sanningen”.

Veganism

Visste du att hitler var vegan? Det är sant och börjar din dotter eller son konsumera stora mängder grönsaker så är det ett tidigt men samtidigt tydligt tecken på att allt inte står rätt till.

Youtube

Om ditt barn har Youtube som startsida så är det en extrem varningsklocka! Har du inte öppnat ögonen och insett sanningen att ditt barn antagligen redan är förlorat inom antisemitismens värld så är det dags att vakna upp! Youtube’s största stjärna är tex antisemit som man kan läsa på den pålitliga tidningen wall street journals hemsida.

 

“The Brofist”


Det kanske låter oskyldigt men egentligen är det en antisemitisk hälsning skapad av ingen mindre än Felix “fuhrern” Kjellberg (även kallad pewdiepie i mindre sammanhang).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *