08:22 e m
29 april 2017

Systembolagets Presschef lurade Ludvig till att köpa sprit!

Systembolagets Presschef lurade Ludvig till att köpa sprit!

Ludvig Stensson 34, fick sig en (kall)sup när han besökte sitt lokala systembolag i veckan. Men det var inte riktigt vad Ludvig var ute efter.

Nej verkligen inte berättar Ludvig, jag hade tidigare skummat igenom en artikel i aftonblaskan om att citat “Allt ska vara grönt innan det kommer upp på hyllan”, vilket presschefen Lennart Agén lovade redan 2014.
Jag blev alldeles lyrisk, äntligen kan jag köpa cannabis på systembolaget! Jag dricker ju inte alkohol och jag är så trött på att möta skumma typer i mörka gränder berättar Ludvig, så jag stod på låset utanför systembolaget innan dom öppnade.
Men dom hade varken indica eller sativa berättar Ludvig Stensson besviket.
Dom i personalen stod som frågetecken, dom påstod att det var olagligt och att jag hade blivit lurad, men det är ju inte snällt av en presschef att luras på det där sättet mot hederliga medborgare.
Istället för fem gram purple haze som är Ludvigs favoritsort då den har väldigt bra smärtstillande effekt mot hans nervsmärtor så fick han istället nöja sig med en flaska koskenkorva samt en kasse 7.2’or.

Jag hade ju faktiskt inte tänkt köpa någon alkohol då jag har läst om hur farligt det är, inte bara för att det är beroendeframkallande men också för att hälften av alla benbrott beror på alkohol.
Det var första och sista gången jag gick dit säger Ludvig bestämt!

ST har inte försökt nå Systembolagets presschef Lennart Agén för en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *