04:18 e m
30 juni 2017

Veganer i Sverige Får Folk att Emigrera Till USA

Veganer i Sverige Får Folk att Emigrera Till USA
Meat eaters welcome

Köttets vara eller icke vara blåser än en gång upp i Sverige men vem är det som egentligen som blir lidande, konsumenten eller djuret?

Veganer i Sverige har börjat att använda sig av en nygammal metod för att få vanliga medborgare att sluta äta kött.
Metoden går närmst att jämföra med ”slut shaming” berättar Allan von Köftberg som är veganproffessor vid Stockholms universitet.
Slut shaming är ett begrepp som innebär att en person eller fler skambelägger en annan för vad dom inte anser är socialt accepterat, och oftast har dessa veganer själva blivit utsatta för slutshaming så dom vet ju hur det känns.
”Det är en väldigt skrämmande utveckling vi ser i det morderna Sverige” säger Allan Köftberg och tillägger ”Det är många som emmigrerar till mer köttvänliga länder på grund av den ohållbara situationen som sker i dagens Sverige”.
Inte nog med att seriösa företag som Ica och Max Hamburgare hårdsatsar på vegetariskt utan att ens tänka på konsekvenserna, Samtidigt blir Veganerna allt mer desperata och drar sig inte för att sprida tvivelaktig propagande från ett sunkigt slakteri ifrån tredje världen för att lura hederliga svenskar till att tro att detta sker i svenska slakterier.
Det är absurda uttalanden från veganerna hävdar Allan Köftberg och avslutar med ett känt citat från Leif Mangelström – ”lite korv har väl ingen dött av?”.

Information om veganer

Vad är en vegan?

En vegan är oftast en person som inte äter kött, men även hipsters kan emellanåt hävda att dom är detta fast dom äter kopiösa mängder kött i smyg.

Hur vet man om någon är vegan?

Oftast tar det inte mer än någon minut innan veganen själv bekänner färg, så du behöver absolut inte oroa dig att du ovetandes har en vegan i din närhet.

Varför blir man vegan?
Det finns inte tillräckligt med Data för att säkerställa i nuläget men forskare inom området misstänker att det oftast är kvinnor och beta hanar som blir veganer och detta påverkas oftast av en dålig kebabrulle eller annan undermåligt förbered måltid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *