10:23 f m
26 oktober 2017

Anders Ygemans (S) Överraskar med ny Narkotikapolitik i Malmö

Anders Ygemans (S) Överraskar med ny Narkotikapolitik i Malmö

ST’s Politiska expert Ola Dommare har analyserat pressträffen som Anders Ygeman samt Katrin Stjernfeldt Jammeh höll i och han är väldigt förvånad vilken vänding det tog.

Anders Ygeman (S) besökte malmö för att ta tag i narkotikaproblemen, men under den korta tiden han var där nere så har han själv dragits in i ett narkotikamissbruk.
Som vilken knarkare som helst så vill han dra ner andra i skiten också med att tvinga samtliga svenska medborgare till obligatoriskt kokainintag vilket han berättade om under pressträffen.

Vi har även varit i kontakt med en narkotikapolis som vill vara anonym men som instämmer på Olas analys om att båda två är extremt påverkade och talar i mun på varandra. Men det är väl vardagsmat för regeringsfolk att göra lite som dom vill, suckar han. Det är ett väldigt aggressivt beteende han har och talar om att ”klippa” (misshandla reds.anm) någon på grund av vad jag uppfattar är en skuld på enbart 50 kr vilket jag tycker är väldigt underligt, speciellt framför så många journalister men han är väl en principmänniska.

 

Vår politiska expert Ola Domare Berättar att han inte är förvånad. Politiker är politiker, har du någonsin träffat en rakryggad politiker? det har inte jag gjort så säg till mig om du gör det. När man lyssnar på en politiker så får man läsa lite mellan raderna för att förstå vad dom egentligen menar, själv tror jag att han har tittat på Scarface för många gånger, och det är nästan löjligt, man hör ju klart och tydligt i klippet hur journalisterna får kokainsug av att höra på det och snörvlar oavbrutet. Glömde dom äta mellanmål? Men sen surrar Anders Ygeman om att sprit ska säljas i livsbutiker så man får ju se det positiva.

Ola Domare har gjort en grundlig sammanfattning av hela pressträffen som du kan höra här här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *