09:25 f m
21 februari 2017

Exklusiv Sverigeintervju med Donald Trump.

Exklusiv Sverigeintervju med Donald Trump.

Exklusiv Sverigeintervju med Donald Trump.

De digitala tidningspressarna världen runt har gått varma både före och efter presidentvalet i Amerika och vi på ST redaktionen är stolta över att vara den enda svenska nyhetsbyrån som fått möjligheten att ha en djupgående intervju med USA’s nästa President, Donald Trump.

Anna:
God dag herr Trump, nog för att majoriteten redan vet svaret, men Vem är egentligen Donald Trump?

Don:
God dag, Först vill jag säga tack för att jag fick komma hit till er fenomenala redaktion, väldigt, väldigt imponerande, och detta vackra land såklart!

Anna:
Tack, så mycket tack.

Donald:
Ja vart vill du att jag ska berätta, jag är född och uppvuxen på ett ställe som heter Jamaica, i Queens New York såklart, inte det där andra dödsknarkande eländet.
Tillsammans med mina föräldrar och syskon.

Anna:
Vad många inte vet är att du har svenska rötter, vill du berätta lite om det?

Donald:
*Skrattar*, hur visste du det?

Anna:
Internet är bra fantastiskt ibland.

Donald:
Ja, ibland. Nej, jag använder inte datormaskiner så värst mycket, men jag försöker twittra lite ibland.

Anna:
Precis, Det har blivit lite liv i lådan om jag får lov att uttrycka mig så angående ditt twittrande. Är det något du kommer tona ner nu framöver?

Donald:
Tona ner?! Det är det sista jag tänkt göra, jag älskar ju att trolla och det tänker jag inte sluta med.

Anna:
Okej, gäller detta även om den beryktade väggen mellan Mexiko och USA?

Donald:
Nej det är en av mina hjärtefrågor, och det kommer vi genomföra när vi är klara med alla detaljerna kring hur vi ska gå tillväga, och om vi ska anlita amerikanskt eller mexikansk arbetskraft beroende på kostnader och arbetsvillkor.

Anna:
Men majoriteten av USA’s illegala invandrare kommer in legalt till staterna, betyder inte det att en mur inte kommer att fungera.

Donald:
(Suckar)… Jag och min stab är medvetna om detta och därför har vi tänkt ändra på ett par regler inom flygverket så plan får max flyga på 1000 fot istället för 10 000. detta kommer dra ner kostnaderna för att bygga muren med 90% vilket är ganska fantastiskt.
Nästa fråga tack.

Anna:
Du är väldigt kritiserad över hur du ska kunna driva ett land som USA, med så lite erfarenhet av politik, hur ser du på det?

Donald:
Folk har väldigt lätt att kritisera, och då har jag inte ens styrt USA en enda dag än. Jag är en affärsman, jag tjänar miljarder och kan ekonomi, och jag kommer göra Amerika suveränt igen!
Och förresten så förstår jag inte riktigt logiken med kritiken som kommer från svenskt håll då ni själva har en svetsare som statsminister, och det fungerar väl fantastiskt bra, eller?

Det var allt vi han intervjua innan secret service kom och avslutade intervjun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *