12:05 f m
13 mars 2017

Jimmie Åkesson talar ut “Det här är ett brott mot mänskligheten”

Jimmie Åkesson talar ut “Det här är ett brott mot mänskligheten”

Jimmie Åkesson talar ut “Det här är ett brott mot mänskligheten”

Många Sverigevänner satte kaffet i halsen när dom läste sin morgontidning i söndags. Inte minst Jimmie Åkessons meningsmotståndare.
jag förstår att det kanske låter lite märkligt för normalsvensken, men det är 100% sanning försäkrar Jimmie till vår stjärnreporter.

Hela den här historien har kommit som en chock för de flesta, och inte allra minst Jimmie Åkesson själv som i hela sitt liv drömt om att få resa till Mecka i Saudiarabien.
“Ända sen jag har var en liten grabb har jag drömt om detta” berättar Jimmie lyriskt för vår Reporter Göran Pettersson, men på grund av en petitess så gick Jimmies dröm i kras.
Det hela var väl en bortglömd dröm egentligen som fick ny glöd efter att jag och Hanif Bali (M) fikade och Hanif berättade om att den bästa kebaben finns i Mecka.
Ja, efter många turer fram och tillbaka så är det klart att jag inte kommer få resa in till Mecka.
Men det är inte bara för nöjes skull Jimmie ville åka till Mecka, “Planen var ju att undersöka ifall vi kan bygga något liknande Masjid al-Haram, fast lite försvenskad såklart, kanske att den är faluröd med vita knutar så den smälter in i omgivningen”.
Avslutningsvis berättar Jimmie ödmjukt för ST att om dom inte gör ett undantag för Sveriges nästa statsminister att resa till mecka så kommer han att konvertera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *