03:34 f m
28 februari 2017

#SWECAN2017 Kungahuset Öppnar upp för en Legalisering av Cannabis

#SWECAN2017 Kungahuset Öppnar upp för en Legalisering av Cannabis

 

 

Det hela kom som en överaskning för de flesta då kungahuset la upp en bild med kungaparet med hashtaggen #swecan2017 då kungahuset oftast är opartiska inom politik.

Men Kung Carl Gustav berättar stolt att han har en odling på ett antal plantor i kungahuset i talande stund.
Precis, vi ska skörda om några veckor och media är mer än välkommna att komma på besök då.
Jag är ju som sagt immun att bli straffad för några brott, så jag passar på att lobba för en legalisering med att odla här i kungahuset och startar därför den här kampanjen med #swecan2017. De medicinska egenskaperna som cannabis har är fantastiska berättar kungen till ST’s repporter.
Vi håller nu på att utveckla min egna “strain” som kommer heta Scandinavian royal haze, eller #swecan2017 vilket kommer vara en av dom bästa sorterna på marknaden för medicinsk cannabis.

Folk trodde först att det var en ordentlig blunder av oss på kungahuset, men jag försäkrar er att så är inte fallet.
Googlar man swecan på google så kommer alla resultat hänvisa till en sida som heter swecan.org vilket är ett cannabis-forum för svenskar som vi brukar “hänga på” som ungdomarna brukar säga.
Vi är mycket medvetna om det här och vi är verkligen för en avkriminalisering med omedelbar verkan! Ingen i mitt kungarike ska straffas för att använda cannabis för att lindra sina sjukdomar som epilepsi eller nervsmärta och jag har tröttnat på att inget händer; därför hashtaggar vi #swecan2017 på alla sociala medier och hoppas att folket är med oss.

#swecan2017 Swedens king and queen

#swecan2017 Drottningen och kungen poserar tillsammans med swecan2017 hashtaggen (bild från kungahuset.se)

Det enda brottsoffret egentligen är staten och medborgarna själva som inte får skatteintäkten fyller drottningen i.  Ser man på staten Colorado i USA så Fick dom 2016 totalt 151.4 miljoner dollar i skatteintäker vilket annars hade gått till kriminella organisationer, samma sak skulle innebära för Sverige vid en legalisering, men lite mindre intäkter pga vår folkmängd.
En annan sak vi kan berätta om är att vi har besök från Canada just nu och vi samtalar mycket om deras legalisering av cannabis som kommer ske i år då vi under många år jämfört Sverige med Canada. Vi har en liknande social struktur och tror att det kommer löna sig på så många plan.

#swecan2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *